Isnin, 7 Mac 2011

rouNd2x

aloha sume(alow2,cm lah ko bru blik Hawaii krol)lame asenye x update blog kesayangan aq nih(btul syg ke nih).biaselah,i'm busy right now(ye lah,busy mngalahkan bussinesman).emm,tibe2 plak dtg idea bernas nk mngarang mlm nih.huhuhu.slalu nye,xdew idea(ko,on9 bnyk lk ko pnye idea,nk update blog,hampeh)

so,aq xmo mikir panjang2nktype,huhuhuhu(nmpak sgt xdew idea)and xmo mmbazirkan tnaga dan bekalan letrik utk mngecas netbook ksyangan nih(nk nunjuk adew netbook),aq nk cite lah wktu dkround2 kg ptg td..biasewlah,owg mude,dk umh xbleh,ase pnas je punggung nih...hahaha..lau xpulas hendal motor kriss bapak,xsah(motor kriss jew aq,xdew moto bsr),dh lah lsen xdew lg(malu nk cite tau,kite xdew lsen lg)xpsl2 kne ngan bapak polisi,dpt surat jemputan bkr duit kat blai polis(padan muka ko)..

ptg td,otway lpas antr adik kembar aq ngaji,aq pn mnfaatkan lah mse yg adew dgn round2 kliling kg(bazir mnyak moto lah ko nih ye afiq).saje nk cuci mata,tngok aweks dk dpn umh,nk ejas kn,xpsl2 kne kejor nan bapak diorang..huhu(kcian kt ko fiq)..bru lah aq prasan,upenye dh bnyak pmbangunan kt kg aq..huhuhu.ktinggalan zaman btul lah aq nih..msuk kt ceruk kg tuh,owg bwt umh,kt ctu owg buat umh gk..nih lah,x amik thu psl kg..smpaikan jiran sbelah umh sdiri pn xthu mse bile adew ank dara comeyy(gatal lah plak aq)..hehehe..

yg menarik prhatian aq nye,bkn psl aweks ok,aweks dh adew..so,xyah nk mncari yg lain.hehehe..aq trskodeng lah org kg skunk,dk kt tngga,ingtkn dk ngumpat,upenye dk men laptop..bukan sorang dua aq jumpe,rmai lah gk(sah ko ketinggalan zaman fiq)..lalu kt umh dye tu,dk main laptop kt tngga,umh dye nih plak dk main ntbook..aq trkezutt,seb baik moto x jtuh..lau x,mlu lah kt dpn aweks,bwk moto pn x reti..huhuhu.bkn apew,org kg skunk x cm dlu dh,sume dh maju,sume dh  adew line intrnet kt umh..umh aq xdew intrnet,dk curi line owg jew(jahat lah ko nih fiq)..
sambil dok skodeng owg dk main laptop,bukan skodeng owg mndi ye,x baik tuh,dosa..huhu..aq trnmpak lah aksi stunt ank2 remaja skunk nih,dok wheliee moto..nk bwt gk,p pikir nih moto bapak aq,lau moto aq,dh lame..hahaha..p aq x bwt dh,mls nk wheliee moto2 nih,bwt skit tgn jew..ape lah nk jadi nan remaja skunk..adew moto,dibuatnye jd tyr stu..lau nk race kew,nk wheliee kew,meh lah ajk aq.hahaha(same jew ko nih fiq)..bkn apew,cian kt mak bapak diorang,bli moto utk ank,ank bwt lumba..lau lumba dpt piala xpew,nih lumba dpt batu nisan.huhu.mati katak jew..x thu lah nk kate apew ngan diorang nih..lau aq p sound kn,tkut kne buku lima kt muke diorang,bek biarkan jew..
sesudah borink dk round2 nih,aq blik lah kat tmpat rehat aq,mane lg lau umh aq,xkn kt umh pk cik abu(adew kew nme pak abu lm kg ko fiq?)..xleh lah nk round lame2,kn bising lak bapak aq tu..huhuhu..k lah,jumpe lagi di lain mse..tratatatatata

2 ulasan:

sahabat blogku...smart2x and comeyy2x smua