Rabu, 20 Julai 2011

my story mory...

halooo n wassup guy..hohohoho..lame ase xberblogging nih..mau brape lame dh,aq pun xingt lorh..hummm..pe cite erk nk cite entry kli ni,aq pun blank lg..hohohoho..entry kli ni aq nk story mory ckit psl cite aq kt my lovely university,UPNM..
amacam ngan logo u aq..mau lawan ka???


hari2 duk kt cni nak kne jage sume etika kite..xkira dari segi luaran dan dalaman..style must first..pgawai lah katekan..msti manjang nk kne smart..hohohoho..time mndi pun kne buat gaya smart..korang pandai x buat gaya smart time mndi..hohohoho..nak makan pun kne jge tau..ape ingt kt sini mkn cm mkn kat kafeteria ka..xde wehhh..at this place,speaking omputeh plak,we all mkn at cadet officer mess..nak g mkn pun kne pkai planters or bju kemeja,bertie,and smart..smart lg.sume nk kne smart..pg2x dh nk kene bgun..lau bgun lwat,mmg terlepas lah breakfast..and xpasal2x bleh punish ngan pgawai tntera...cm hostel wei aq duk cini,p xpe,diorang buat cmtu utk melatih we all jd pgawai tntera yg berdisiplin n smart mantop..kih3x..
ummm..aq pun pning dh nk taip ape,no idea...6t aq cite lg ye psl story mory aq kt cni smpai lah komisen 6t,insyallah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sahabat blogku...smart2x and comeyy2x smua