Selasa, 28 Februari 2012

BMI...adoiiii



hishhh..lame tak update blog nih...dah lama menyepi lam hutan..tiba2 muncul rasa rindu lah plak kat my blog..kan xpasal2 dye majuk,bru padan muka ko afiq..kali ni nk ckp psl ape plak..pasal BMI...OMG!!!!BMI aq terlebih..maybe korang kt luar ade yang xkisah kan psl BMI..BMI penting wooo..especially lau mane student yang mnegaji kt Universiti PElik Nak Mampus nih..haaaa...terlebih BMI konpomm..konpom kne lari pikul beg pack isi pasir,pkai spike boot or snang cite kasut cm kasut kawad tuh..n then lari2 tnpa henti..dgr pun dh xnk kn..letih woooooo..sape nak lau lari kne paksa cm tu..eh2x,kau kan cadet afiq,so kne lah dipaksa untuk bwt bende2 plik n xpnh terfikir nih..padan muka ko,sape swuh msuk askar..huhuhuhu T.T...so,aq give to my body one month chance to balik kepada saiz body asal..aq nk slim fit blik..xnk kurus kering sgt..6t pompuan2 kat luar tngok aq lain mcm plak 6t..hahahaha

SO,NAK KURUS KNE USAHA...PENGORBANAN DIPERLUKAN..WAAAA...

-jgn mkn nasi time malam,sebelum tidur bwt push up 20x..makan OAt..tngok lah lpas sbulan...kembali kpd yg asal or x...hope menjadi






be like him...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sahabat blogku...smart2x and comeyy2x smua