Sabtu, 5 Mei 2012

weekend di PWTC

hello..ape kabar sume??sume sihat2...huhuhuhu..aq jgk yang xsihat,kne dmam..hummm :(...

ape yang aq nk post kli nih yer..ummm(berfikir sejenak smpai tertido..zZz)..actually,kitorang bdk2 upnm nih dpt kuar bercuti..so,ade yg  blik kmpung..aq xblik pn kmpung..jauh weh nak bleh sapa besut..7jam gk tuh..so,aq ngan mmber2 yg xblik kmpung bwt lah hal sndiri kt KL nih..borink weh round kl..bru aq thu KL ni kecik sbenarnye..soooo,dri mmbuang mse duk dlm blik,we all pn plan lah pegi kt PESTA BUKU KL yg berlangsung kt PWTC..lme dh pesta bku bukak,aq je xberkesempatan nk pegi..maklumlah,kiter nk cuti ssh..nak bleh cuti,kne jge sume..attitude,prangai spnjang mnggu..huhuhuhu..



APA YG BEST KT PESTA BUKU PWTC??
first,sah2 dpt tngok awek2 comey..hikhik(gatal..)xde lah cmtu..yg best kt citunyer berlambak2x bku yg dijual utk semua peringkat umr dan institusi pengajian..bukan bku jer ade jual,majalah,komik n bnyk lg ade jual kt citu..aq mule2 pegi pning gk kpale tngok bku nih..bukan stakat pning tngok bku,nk msuk pn sesak..adoi2x,tersepit celah2 aweks2 cun..malu boh..hehehe..aq kagum jgk tngok masyarakat kiter kt malaysia ni yg suke mmbca..family dtg bwk anak2 diorang bli bku..ini lah yg mnunjukkan sikap tanggungjawab ibu bapa trhadap anak2 mereka..tidak lokek mengeluarkan duit untuk bli bhn bacaan for their child..THUMBS UP!!!..lagi stu yg best kt cni gk,ade gk kartunis2 or pnulis2 novel yg terkenal trun padang mmbntu mnjual hasil2 karya mereka kpd org rmai..ade gk kartunis yg turut menunjukkan bakat melukis mereka dgn cara melukis gmbr2 kpd sesiapa yg nak muke diorang dilukis..aq tringin gk,p masyallah,rmai siot owg..mule2 aq dtg ckit...pastu dtg blik,hummm..mkin rmai..sedihhhh T.T..bersempena dengan pesta buku ini jugak,kt dewan tun hussein onn juga diadakan pameran industri sukan..tarikan utamanya adalah robot OPTIMUS PRIME lm citer transformer..rmai gk owg pegi..pameran kereta2 modified,superbike..nak try main paintball pn ader..aq try test gk..saje je nk thu cmne best ke x..slalu duk tembak gune pluru hidup..ni nk try plak tembak gune pluru2 berkaler..bleh than gk lh bg yg first time mencuba cm aq nih..aq duk kt pesta bku dr pg smpai lh ke petang..last2 aq bli majalah jer..p mkin ptg.mkin rmai owg dtg..syabas diucapkan kpd rkyat mlysia yg ade sikap 'ulat buku'..diharapkan pesta bku ni akan ade lg pd mse yg akan dtg..hari ini pesta bku ni akan melabuh tirainya,so dtg lah bramai wahai rkyt mlysia ke pwtc sbelum pesta bku ini habis..

6t aq akn borong lah bku2 kt citu bersama2 dgn sape yer....???..

sahabat blogku...smart2x and comeyy2x smua